Instagram

Fietstour Bangkok


benja en gidsHet is onze eerste dag in Bangkok en Benja is meteen om. Ze vindt het er fantastisch. En dat komt vooral door onze gids Peach bij Recreational Bangkok Biking. Tijdens onze fietstocht door de stad langs de sloppenwijk, een schooltje, een naai-atelier en na een boottocht over het water door het park, blijft ze vlak achter haar. Inclusief tussenstops toch zeker een uur of vier fietsen. Dat is lang voor een kind van zeven. Daarom krijgen families bij deze Nederlandse organisatie altijd een privé-tour.

Lees meer: Fietstour Bangkok

Boerderijvakantie Zuid-Tirol

 

Boerderijvakantie benjaKinderen, dieren en de natuur. Het is een combinatie die altijd werkt. Daarom is een boerderijvakantie voor elk kind leuk. En voor de ouders ook, want terwijl de kinderen zich vermaken met de koeien, de poesjes of de paarden of spelen in het hooi is er volop tijd te ontspannen op het boerenerf. Veel boeren organiseren bovendien activiteiten voor families zoals een nachtwandeling, paardrijden of een bezoek aan een alm. Wil je ook nog mooi weer danis Zuid-Tirol het ideale reisgebied.

Lees meer: Boerderijvakantie Zuid-Tirol

Marokko

Essaouira havenReizen door een Afrikaans land als Marokko is als een onderdompeling in een compleet andere wereld. Een levensstijl waaraan iedereen zich het beste meteen kan overgeven. De eeuwenoude tradities en gebruiken zijn onlosmakelijk met het dagelijkse leven verbonden. De vele geuren, kleuren en geluiden fungeren als de stroop die iedereen met elkaar verbindt. Vooral kinderen zullen zich hier de ogen uitkijken en krijgen ook regelmatig een aai over hun bol. Mooie steden zijn Marrakech en Essaouira. Daarvan is Marrakech rechtstreeks vanuit Nederland te bereiken met Transavia. Ideale reistijd is voor- en najaar, omdat dan de temperatuur niet te hoog is, maar wel zo aangenaam dat je bijvoorbeeld buiten kunt ontbijten en dineren.   

Lees meer: Marokko

Meer artikelen...

  1. Kent