Instagram

Sport en show!

sportshirt rood voorAls je nog een zomerideetje nodig hebt, denk er dan eens aan een vrolijk baseballshirt nonchalant met een strakke broek te combineren. Hier zie je een rood doorschijnend shirt dat heel goed staat bij de strakke gladde broek die deze zomer nog steeds in de mode is. Het shirt is gekocht bij Primark en kostte € 7,-.  De broek heeft nepleren details en komt van Only (€ 40,-). Heel hip hieronder zijn natuurlijk sneakers, maar ook TUKS's. Deze schoenen zijn online te bestellen via www.tukshoes.com en kosten ongeveer € 40,-.. Ze hebben er ook hele leuke varianten voor deze zomer. 

Lees meer: Sport en show!

'Clarks' voor vijf Euro!

 

 

outfit skinnie met tas schoenen-1Als je een beetje geluk hebt vind je in een kringloopwinkel hele leuke hippe kleding, schoenen en accessoires. Zoals deze look-a-likes van Clarks. Het grote voordeel is dat ze maar € 5,- kosten. Vorige week al lieten Noortje en Frieda een aantal outfits zien die ze hadden uitgezocht bij de Kringloopwinkel in Deventer. Deze keer komen nog een aantal combinaties aan bod die helemaal passen bij het huidige modebeeld. Daarin overheersen zwart en wit, geometrische patronen, natuurlijk denims en leuke accessoires zoals een kort of lang vestje. Zo'n ouitfit leuk je helemaal op met hippe schoenen of een opvallende tas. Daarvan zijn er in de tweedehands winkels genoeg. 

Lees meer: 'Clarks' voor vijf Euro!

Vintage mode

outfit grijze coltrui zijOm leuke vintage mode te vinden, hoef je niet altijd naar winkels als Episode in Amsterdam of I love vintage. Als je goed zoekt vind je bij de reguliere kringloopwinkels, Het Goed of andere tweedehandswinkels zoals de Leprawinkel genoeg leuke vintage kleding. Het is duurzaam en toch super goedkoop, want in de luxere commerciële vintage zaken hebben ze het zoekwerk al gedaan en daar betaal je dan voor. In elke stad zit wel een kringloopwinkel of een winkel met tweedehands kleding. Wij gingen naar de Kringloopwinkel in Deventer en selecteerden verschillende setjes die heel goed passen bij het huidige modebeeld. We waren er een paar uur mee bezig, hadden veel lol en gingen met zakken vol kleding naar huis. Ook merkten we dat het personeel in zulke winkels vaak heel aardig en behulpzaam is. Je hebt rustig de tijd om eindeloos te passen en te combineren. Deze outfits showen wij om een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Vooral schoenen, hoedjes en leuke accessoires maken de outfit helemaal compleet. De prijs van deze kleding varieert van een paar Euro tot tien Euro.  

De grijze coltrui en de donkerblauwe skinnie is gecombineerd met beige pumps. Bij bijna alle tweedehandszaken hangen er wel skinnie jeans en coltruien en die passen helemaal bij de trend van nu. De pumps geven de outfit een hip accent.

Lees meer: Vintage mode