Instagram

Vrolijke streetwear

We waren in Londen op weg naar de tentoonstelling van Marc Jacobs. Vlakbij de Londen Bridge kwamen we deze vrouw tegen met haar familie. Ze was heel enthousiast toen we haar aanspraken en wou graag op de foto. Ze komt uit Spanje en was ook voor een week in Londen. Het is opvallend dat ze vrolijk oogt terwijl ze een jas vol doodskoppen draagt. Dit komt mede door de felle gele kleur en haar persoonlijkheid. 

streatwear doodshoofdjas

Oversized
Door de oversized jas te combineren met een skinny jeans en een strak shirt is de outfit goed in balans. Dit zie je veel in het straatbeeld nu. Toch is de outfit alles behalve standaard door de felgekleurde doodskoppenprint. Ze speelt met punkachtige items zonder daarin door te slaan. De studs op de laarzen passen goed bij de metalen kettingen van haar tas. Opvallende detai is de zonnebril van Mochino met grote ronde glazen. (bijenbril)  

Hoedje
De laarsjes met de studs zijn van vorig modeseizoen maar nogsteeds te krijgen bij veel schoenenwinkels. Het zwarte hoedje is nu te koop bij veel winkels waaronder H&M voor € 9,99.